Storsatsningen som kom av sig!

Likt ett engelskt fjollbollslag med Ryska maffiamiljoner i ryggen så tänkte jag hårdköra med Google+ ett tag. 
Detta för att slutföra mitt projekt om vilket forum som jag känner mig ”hemma” på.
Det började bra på G+ men sedan hände något.
Ofrivilligt och utan att jag tänkte på det så var jag tillbaka på Twitter, Facebook och min kära blogg. Precis den konstellationen som jag hade innan G+testet.
Inget ont om folket på G+! Absolut inte!! Ni är och förblir mina vänner.
Jag kommer fortfarande titta in och säga hej men tyvärr inte lika ofta. Vet inte varför det har blivit så. Men just nu känns det rätt att fylla min blogg med mer eller mindre intelligenta inlägg. 

Har fått en del nya följare på bloggen. Hur kul som helst! Jag försöker att följa tillbaka och läsa era historier om allt möjligt.
Fortsätt blogga! Det är kul!!

#blogg100Bild

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

11 reaktioner till “Storsatsningen som kom av sig!”

      1. Ätit middag! Så nu filmstudio på laptopen. Dom är så käcka. Linnea stannar också till tisdag kväll. Kram

  1. tycker att g+ satsning har kommit av sig..tycker det sämre drag där nu..sen slänger g+ in ”heta postningar” som inte är ”heta” alls? vad är det för ticks? Twitter var jäkligt hett i går under #melofest

  2. tycker att g+ satsning har kommit av sig..tycker det sämre drag där nu..sen slänger g+ in ”heta postningar” som inte är ”heta” alls? vad är det för ticks? Twitter var jäkligt hett i går under #melofest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.