Landat i sängen! #blogg100

20130127-142426.jpg

Efter ett par timmar i en gympasal, fullsketen med sockerstinna ungar så landar jag i sängen. En enveten tandvärk bultar och drar ner mig i de sorgsnas träsk. Kan ju inte vara mitt vanliga jag mör det gör ont hela tiden. Det är tanden som slipades ner för att användas som fäste till bryggan som gör ont. Jag är inte förvånad. Snarare jävligt förbannad! Det är lika bra att rycka ut varenda tandjävel och in med lösa plugg! Som tur är lindrar det med vanliga tabletter.
Gjorde ett tappert försök att bota värken igår med öl, Jäger och whisky. Hade faktisk inte ont på hela kvällen! 🙂

Ser fram emot jobbet imorgon. Blir till att starta på en ny hiss. Alltid roligt.
Ha det bra mina vänner!!

#blogg100

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

4 reaktioner till “Landat i sängen! #blogg100”

  1. Prutt..vet exat hur det är..eländes elände. Så fort det ilar i tand..nu är det dags igen..panik..det gör så förbaskat ont så jag tar hellre en tennis boll smash rätt på nötterna och puck på fotknölen och förhud i gyllfen mycket hellre..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.