8 reaktioner till “Värdelöst enligt mig att länka poster från Google+ till sin blogg.”

  1. Haha Freddy!
   Det var så här.
   Jag har fått en del tips om att blogga på G+ och länka posterna på min blogg. Jag vill hu gärna ha kvar bloggen.
   Men eftersom mina blogginlägg länkas till fb och Twitter så blir det ytterligare en länk att klicka på för att komna till orginalposten. Det verkar ju som om folk inte vill eller orkar klicka på länkar. Så det går inte.

  1. Haha Freddy!
   Det var så här.
   Jag har fått en del tips om att blogga på G+ och länka posterna på min blogg. Jag vill hu gärna ha kvar bloggen.
   Men eftersom mina blogginlägg länkas till fb och Twitter så blir det ytterligare en länk att klicka på för att komna till orginalposten. Det verkar ju som om folk inte vill eller orkar klicka på länkar. Så det går inte.

 1. Det finns plugins som hämtar det du skriver på G+ om man vill och automatiskt skapar ett inlägg och tar med sig kommentarer osv. Den tar bara offentliga poster och vill man så kan man välja vilka offentliga poster genom att tagga G+ inläggen. Nu vet jag inte om det funkar till wordpress..com men om du skall ha eget på egen domän funkar det. Denna har jag installerat, https://plus.google.com/103697821787469756035/posts/SSsdBaMZfYn

  Hoppas det onda går över fort.

 2. Det finns plugins som hämtar det du skriver på G+ om man vill och automatiskt skapar ett inlägg och tar med sig kommentarer osv. Den tar bara offentliga poster och vill man så kan man välja vilka offentliga poster genom att tagga G+ inläggen. Nu vet jag inte om det funkar till wordpress..com men om du skall ha eget på egen domän funkar det. Denna har jag installerat, https://plus.google.com/103697821787469756035/posts/SSsdBaMZfYn

  Hoppas det onda går över fort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.