Man ska inte kasta sten!

Jag får som oftast bannor, tillsägelser och uppmaningar om att plocka upp efter mig.
Jaa! Jag vet att jag är disträ. Jobbar stenhårt med det hela tiden. Försöker verkligen att tänka mig för. Inte skjuta på det utan plocka bort min skit direkt. Om jag passerar något föremål som inte ligger där det ska så kan jag faktiskt lägga det på sin rätta plats. Om jag ser det naturligtvis. :)!
Jag älskar verkligen min sambo. Hon har lyft mig upp ur ett evighetens mörker som jag fortfarande hade famlat runt i om det inte hade varit för den där fantastiska midsommarkvällen för snart fem år sedan.

Haha! Föråt men detta är så roligt! Idag började min sambo jobbet 14:45.
Eftermiddag för mig :).
För min sambo är det en annan sak.
Jag kom hem ca 16:30 och möts av detta, liggandes bredvid tvättstället.
Haha! Kan tänka mig att det blev lite stressa på slutet. Kanske sov lite för länge älskling?
Du vet väl att man ska plocka undan efter sig. Hihi!!
Men det gör inget hjärtat!
Jag älskar dig så ofantligt mycket!
Vet inte vad jag skulle gjort utan dig!

20130115-175239.jpg

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

21 reaktioner till “Man ska inte kasta sten!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.