Det spritter i benen!

Så här dagen efter mitt andra träningspass för i år och efter den förbannade inflammationen så känns det som om jag är ”in flames”! Inga känningar förutom det vanliga. Lite stel i benen bara.

Underbart att få komma ut och svettas lite. Jag kände direkt att det var svårt att hålla igen. Att springa, eller ja, släpa fötterna efter mig i ett väldigt sakta tempo tycker jag är svårt. Hittar liksom inte rytmen. Men men. Snart kan jag ta ut steglängden och trycka ifrån lite mer.

Vilodag idag. Kanske en liten promenix. Vi får se.

Ha det gött!

http://runkeeper.com/user/elon73/activity/139602797

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.