Storsnigels stora, rent av gigantiska dag!

Efter att ha sparat och gnetat är det nu dags för storsnigel att äntligen köpa sin efterlängtade speldator! Med ett litet tillskott från mig och sambon blev detta möjlig nu i mellandagarna!

I en annan tid, när mina tankar var berusade av ett par öl så sa min gosse att han sparade till en dator.

-åhh va bra! sa jag. Sparar du ihop 2000 spänn så skjuter jag o Maria till resten!

Naturligtvis blev han jätteglad!

Lagom till att julstressen ökar och julkassan sinar i en sällan skådad takt så droppar storsnigel bomben. -kolla här farsan! Denna datorn ska jag köpa och jag har snart 2000 spänn!!

-Jättefin. Hrmm vad kostar den?

-Bara 7999kr! Skitbilligt! Osså får man Assasin Creed III med på köpet!

Jag höll på att implodera! Som en luktfri brakskit som passerar obemärkt förbi. Bara försvinner! Ja det var ju jävligt billigt!! Det fanns ingen dyrare???

Fick vänligt förklara att det inte är säkert att jag vi får ihop så mycket pengar nu innan jul. Grabben fattar detta. Hoppas jag! Om det inte blir i mellandagarna så förhoppningsvis i slutet på Januari.

Nu visade det sig att storsnigel hade varit en riktigt snäll gosse under det gångna året. Det trillade in ett par tusen till från Tomten och det öppnade upp en möjlighet för sonen att få sin högsta önskan uppfylld.

Efter ett litet ekonomiskt överslag så såg vi att det fanns utrymme i våran budget, utan att behöva leva som kyrkråttor.

Storsnigel hamnade i chock när vi sa att det är ok. Hehe. Känner så väl igen den känslan.

Så nu är dagen kommen! Datorn är bokad. Bara att åka ner till Götet och hämta den. Hoppas han blir nöjd och att vi slipper tjatet!

Ozzydator

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

En kommentar till “Storsnigels stora, rent av gigantiska dag!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.