5 reaktioner till “Ibland hatar jag ägg!!”

  1. Hör folk som tror sig veta att det är för äggen är för färska, och den senaste teorin från samma avdelning säger att de är för att äggen är för varma.. och den tror jag mer på, när man så kommer till att skalar fler ägg åt gången, ser man att de första äggen får man typ bara äggulan kvar, i still med ditt bildbevis, medan de sista äggen ser typ hur fina och prydliga ut som helst.. de har ju då legat och svalnat lite längre än den första.. vi har kanske bara så bråttom nu för tiden.

  2. Spola kallt vatten på äggen direkt efter att du hällt av kokvattnet – brukar funka bra.
    Läste precis din lilla historia om Anders och hönan, vilket ju genererar en del teorier om ditt svårskalade ägg… #tightröv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.