iPhone. Om lillsnigel själv får välja!

Äntligen skulle jag få ha min telefon ifred!
Inga mer kladdiga barnhänder som kladdar ner den. Bara jag och min lur.
Men ack den glädje som varar!

Jag gjorde i ordning min gamla HTC Wildfire till lillsnigel. Perfekt! Nu kan hon kladda bäst faan hon vill. Laddade hem massor av spel, pussel mm. En kort introkurs så var hon igång. Härligt!
Men redan efter ca fem sekunder kom hon och sa att det inte funkade.
Hon kom hela tiden åt sökknappen längst ner till höger. Inte lätt för en fyraåring att hålla koll på det. Sedan var det svårt att få henne att förstå menyknappen. I iPhoneapparna är det ju en ”ingame”meny. I Android trycker man på menyknappen så kommer det upp en meny. Tydligen är det lättare, iaf för lillsnigel att förstå iPhone.
Så nu har jag bestämt mig. Ska försöka få tag på en iPod touch till henne i Julklapp.

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.