Dom tre ”stora”!

Jag tänker plocka tre händelser ur veckan som gått och ge dom all uppmärksamhet.

1. Föräldramöte.
I Onsdags var jag i storsnigels skola. Det bjöds på moppeinfo, schemainfo, frånvaroinfo mm.
Det var två saker som slog mig. Det första! Faan va gamla alla föräldrar var!
Eller rättare sagt, varför måste man bli tant bara för att man passerat 40??
Kan man skita i kläder och smink bara för att det sitter en ring på fingret och ungarna är såpass stora att dom sitter och rullar skinn uppe på pojkrummet? Det såg ut som en bingohall, fylld med pensionärer på husvagnssemester!
Det andra var den totala avsaknaden av datorkunskap. Nada, zero. Skolan har inte förstått att vi lever i en IT-värld. Kidsen har inga problem att dra igång WoW för en episk batalj i någon arena. Dom har heller inga problem att ladda ner filmer, musik och kolla på porr.
Men att öppna ordbehandlarn och skriva uppsats, fixar dom det? Eller att göra en liten budget med ett kalkylark? Tror dom flesta går bet där. Förjävligt.
Bränn böckerna och lär ungarna att hitta rätt info på nätet! Istället för att sitta och slå i tjugo år gamla böcker.

2. Universeum
Tog oss en tripp till Göteborg igår. Ett besök på Universeum stod på agendan. Riktigt skitväder men glatt humör. Tyckte det var jädrans häftigt.
Att ströva omkring i djungeln med fåglar och apor ÄR coolt! Lillsnigel var naturligtvis eld och lågor. Uppe på taket fanns stora dinosaurier som rörde på sig och röt! Fräckt!! På hämvägen besökte vi Burgerking. Den absolut bästa maten av dom ”tre”!

3. Tandläkaren
Som nummer tre blir det ångesten inför tandläkarbesöket jag ska göra imorgon Måndag. Det ska skäras i tandkött, borras i käken och det ska skruvas i en skruv. Fy faan.

Det kommer en rapport imorgon om hur det gick hos tandis!

Tack för mig!

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.