Frökenfjäsk!

Nu är det dags igen.

Sambon springer runt i presentbutiker som om det vore mellandagsrea. Den absolut sista som någonsin kommer att existera!

Det letas små presentpåsar, prasselpapper och krimskrams. Det är dags för den årliga avslutningspresenten till lillsnigels fyra fröknar.

I fjol blev det någon liten blomgrupp, några av stadens dyraste chokladpraliner. Allt förpackat i någon form av prasselplast. Svindyrt!
Kan säga att jag hade blivit jävligt glad om jag fick något liknande på fars dag.

I år blir det en söt liten rosa, glansig papperspåse med fina små handtag.
Denna ska nu fyllas med choklad från pralinbutiken och någon form av present.
Sambon funderade på biobiljett men då sa jag fanimej stopp. Lillsnigel har ju fyra fröknar! Det får ju finnas gränser. Det är ju inte så att lillsnigel får löneökning eller nåt!

Jag tänker mer -varför ska dom få nåt? Det är ju lillsnigel som ska ha för att hon stått ut med deras töntiga sånger och ringlekar.
Om dom nu måste ha en påse med nåt så varför inte en treliters fryspåse med handtag av silvertejp. Istället för blomma kan man ju köpa en kruka med timjan eller basilika. Det finns ju i grönsaksdisken. Kan väl slänga ner en kexchoklad oxå.

Men nu älskar min sambo att komponera olika kreationer.

Tyvärr.

Medans hon irrar omkring ser jag min farsdagspresent bli mindre och mindre.

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.