Bara några tankar om innertak

Väggarna är gipsade. Spånskivegolvet ligger klart och väntar på att få en behaglig, varm heltäckningsmatta i en vacker pastellfärg utrullad över sig. Ni står och tittar in genom öppningen där innedörren ska monteras. Försöker skapa en bild om hur det kommer att se ut när det är klart. Ni fnittrar lite när sängen kommer på tal. hi hi………

Det enda som fattas innan svärfar kommer och tapetserar är taket.
Jaha…..Vad ska vi ha för tak här inne i ”verksta’n”? undrar ni.
Nu till mitt tips!!
Om ni köper ett billigt undertak med ”smala” plank, typ som på bilden nedan, så tänk på att vinsten äts upp av arbetskostnaden eftersom det tar längre tid att montera än ett vanligt 600×1200 tak. Alltså kan ni glömma surfplattan ni tänkte köpa. Om ni anlitar hantverkare förstås! Gör ni det själva kanske ni kan köpa två! Haha!!

Tack för mej och lycka till med era renoveringsprojekt!

Författare: Fredrik Adetoft

Morgonpigg trebarnsfar som bor i Vänersborg med barn och sambo. Ateist med ett fantastiskt glatt humör. Hatar verkligen turbaserade sällskapsspel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.